15
aug.

Cacaoceremonie

Cacaoceremonie

Cacaoceremonie

Heb jij behoefte aan een avondje helemaal voor jezelf, even geen zorgen over anderen, maar je overgeven aan rust en ontspanning d.m.v. cacao en muziek.

Op donderdag 15 augustus organiseer ik weer een cacaoceremonie. Dit is een hele laagdrempelige en toegankelijke manier om meer in contact te komen met jezelf.

Tijdens de cacao ceremonie van ongeveer 2,5 uur drinken we in een kleine veilige setting een kopje ceremoniële cacao. Cacao maakt dat je liefdevoller en zachter naar jezelf kunt zijn, het opent je hart.

Onder begeleiding van een meditatie en mooie rustgevende muziek kom jij heerlijk tot rust. Cacao kalmeert je hoofd, waardoor je gedachten naar de achtergrond verdwijnen. Het verbindt je met je intuïtie, onderbewustzijn, creativiteit en innerlijke kracht.

 

Een cacaoceremonie is vooral ook een prettig samenzijn waarbij het doel is dat je bevrijd en lichter weer naar buiten loopt

 

Ceremoniële cacao zorgt ervoor dat je je hart kunt openen en kunt ontvangen wat zich op dat moment aandient. Deze avond is echt even helemaal voor jou. Je mag de dagelijkse sleur los laten en alle aandacht aan jezelf geven en aan dat wat zich aandient. Je gaat ontspannen naar huis, geïnspireerd en met een rustig hoofd en lijf.

Naast de emotionele voordelen zoals het verbeteren van je geluksgevoel, bevat cacao ook voor je lichaam veel goeds. Cacao bevat veel antioxidanten die een boost geven aan je immuunsysteem en mineralen die zorgen dat je lichaam gezond blijft. Een boost voor lichaam en geest.

Praktische info:

Wanneer: donderdag 15 augustus 2024
Tijd: Van 19.00 uur tot 21.30 uur
Waar: ’t Geldrops Kwartier, Rederijkerstraat 6, Geldrop
Kosten: €35,- p.p.
Max. 6 deelnemers

Deze Ceremonie is onder begeleiding van Mariëlle

Cacaoceremonie