21
aug.

The Heart Ritual®

The Heart Ritual®
Een creatieve en helende avond

The Heart Ritual

Kintsugi is de Japanse kunst om scherven van aardewerk met goud te lijmen. Om de littekens te laten zien in plaats van ze te verbergen. The Heart Ritual is een therapeutische metafoor om emotionele wonden te helen. Je wordt hersteld en verrijkt door waardevolle levenslessen.

Deze avond kan omschreven worden als een creatieve avond, met een diepe helende werking. Een avond vol liefde en aandacht voor jezelf. Jij gaat jouw eigen keramieken hart breken, je emoties benoemen en je hart weer herstellen om zo oud verdriet te helen en pijn te verwerken.

Het keramieken hart staat symbool voor jouw eigen hart. Deze avond ga jij het breken en lijmen met goud. Je staat stil bij ervaringen die jou hebben geraakt. Na afloop neem je het hart mee naar huis en geef je het een mooie plek.

Deze avond laat jij jezelf omringen door liefde en vertrouwen. In een kleine veilige setting van maximaal 5 andere vrouwen maak jij een diepe verbinding met jouw hart en mag je luisteren wat jouw hart jou te vertellen heeft.

Ook al werken we in een klein groepje, iedereen is bezig met haar eigen proces en jij mag je vrij voelen om wel of niet iets te delen. Het grootste gedeelte van de avond doen we in stilte. Er vinden verschillende meditaties plaats en er is veel hartverwarmende muziek.

Wat kun je verwachten?

♥ Één van de diepste verbindingen met je hart; een magische reis van het hoofd naar het hart
♥ Je krachtiger voelen en tegelijkertijd verzachten
♥ Ontdekken hoe krachtig je bent
♥ Een krachthart mentaliteit ontwikkelen zodat je beter om kan gaan met toekomstige tegenslagen
♥ Een kleine veilige groep (max. 5) met gelijkgestemde vrouwen en een fijne ruimte
♥ Een keramieken hart van “The Heart Ritual®” die je na afloop mee naar huis mag nemen

Wanneer: woensdag 21 augustus
Van 19.00 tot 22.00 uur
Max. 6 deelnemers
Inclusief keramieken hart van The Heart Ritual® (t.w.v. € 44,-)

Investering:

Ik werk met een kleine veilige groep van minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers, zodat ik iedereen de juiste aandacht kan geven. Jouw investering voor deze avond is €65,- en is inclusief  het keramieken hart van Open Your Heart Studio’s® (t.w.v. € 44,-) .