1
sep.

Cacaobliss Ceremonie

Cacaobliss Ceremonie

cacaobliss ceremonie

Cacaobliss Ceremonie

 Voel jij dat jij toe bent aan een reis naar de diepste lagen van jouw zelf? Ben jij nieuwsgierig wat plantmedicijn voor jou kan betekenen?
Ben jij op zoek naar antwoorden, inzichten en meer zelfkennis?

Dan is dit iets voor jou!

Op zondag 1 september organiseren wij een magische en helende Cacaobliss Ceremonie.

Tijdens de Cacaobliss Ceremonie nemen wij; Yvette en Mariëlle je mee door de diepste lagen van jouw zijn. Wij bundelen onze krachten en creëren samen een veilige bedding waar jij jouw innerlijk reis mag maken.

We werken met Cacaobliss welke jou helpt om je hart te openen en dichter bij jezelf te komen. Tijdens jouw reis helpt Cacoabliss jouw bewustzijn verruimen en zul je inzichten en antwoorden krijgen. Ook zal het jou op een liefdevolle manier helpen om pijn uit het verleden te helen. Cacoabliss ondersteunt jou in het worden wie je werkelijk bent.

Onder begeleiding van meditatie, mooie muziek en aromatherapie wordt jouw reis een prachtige beleving. Wij zijn er om jou te ondersteunen en te begeleiden. De groepsgrootte is max. 8 waardoor er voor iedereen voldoende aandacht is.

Praktische info:

Wanneer: zondag 1 september 2024
Tijd: Van 11.00 uur tot 17.00 uur
Waar: ’t Geldrops Kwartier, Rederijkerstraat 6, Geldrop
Kosten: €110,- p.p.

Deze Ceremonie is onder begeleiding van Yvette en Mariëlle

 Let op! Voor de ceremonie mag geen medicatie en/of drugs gebruikt worden. Je kunt niet deelnemen als je nierproblemen, hartziekten, psychoses of epilepsie hebt. Bij twijfel kun je altijd even contact opnemen met je (huis)arts. Ook wanneer je zwanger bent kun je niet mee doen.