1 op 1 Boost sessie

1 op 1 Boost sessie

Je voelt al een tijdje dat er iets niet klopt. Oude patronen werken niet meer voor jou en je hebt er alleen maar last van. Je bent klaar om deze oude patronen en overtuigingen te doorbreken zodat er weer rust ontstaat en jij vol nieuwe energie verder kunt.

Met je verstand snap je echt wel wat je moet doen, maar toch lukt het je niet om te veranderen. Je hebt al meerdere pogingen gedaan, maar weet dat er meer mag gebeuren om jezelf te helpen. Je weet dat jouw probleem ergens vandaan komt, dat het een dieper liggende oorzaak heeft. Dat je eindelijk eens die kern wil aanraken, je pijn wil aankijken.

Dan past een Boost sessie perfect bij jou.

De Boost sessie draait helemaal om jou. Je gaat écht contact maken met jezelf en met dat wat je ervan weerhoudt om je leven voluit te leven. Je duikt diep in jezelf om te ontdekken waarom je doet wat je doet en maakt een sprong in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jij bent het waard om je vrij te voelen en écht gelukkig te zijn. Gun jezelf dit cadeau en laat het een doorbraak zijn, de start van een nieuw begin. Laat je verrassen door een nieuwe kennismaking met jezelf. Jezelf opnieuw ontmoeten en omarmen.

Jij krijgt mijn volle aandacht, mijn enthousiasme, mijn kennis, mijn expertise, mijn ervaring, mijn tips en tools en mijn humor, maar vooral een hele bak inspiratie.

Wil jij:

 • Inzicht in je eigen patronen
 • Rust in je hoofd 
 • Tools en handvaten krijgen
 • Vrijheid in het maken van keuzes
 • Je verbonden voelen
 • Afstand doen van overtuigingen
 • Ontspannen de deur uit lopen

Een reis door jouw systemen, patronen en gewoonten.⁠ Een avontuur waarbij we jouw probleem bij de wortel aan pakken. Door de krachtige combinatie van Systemische Coaching en Innerlijke reizen hoef jij je niet langer meer te laten leiden door dat wat jij niet meer wil.

Laat je meenemen en verrassen. Het is een ervaring, een beleving, aandacht en tijd even alleen maar voor jou.⁠ Samen gaan we aan de slag om jouw probleem soms letterlijk op tafel te leggen. Op deze manier krijg jij inzicht in je eigen gedachten en patronen.

Veranderen kan lastig zijn. Door je omgeving, opvoeding, ervaringen, herinneringen, heb je bepaald gedrag ontwikkeld wat lastig is te veranderen. Soms draag je overtuigingen mee die misschien al jaren oud zijn. Door hier naar te kijken kun je deze oude patronen doorbreken.

Als Systemisch Coach kijk ik naar de vraag achter de vraag. Wat speelt er werkelijk en waar was jij je niet van bewust? Dit kan snel gaan en je gaat naar huis met nieuwe inzichten.

De Boost sessie is voor jou als jij:

 • Meer zelfvertrouwen wil
 • Inzicht wil in patronen
 • Liever wil zijn voor jezelf
 • Klaar bent voor verandering
 • Verdieping zoekt in jezelf
 • Een deep dive durft te maken
 • Een Boost kan gebruiken

Wat kan je verwachten:

Een Boost Sessie van 3-4 uur. De sessie vindt plaats in mijn praktijk in Geldrop, Rederijkerstraat 6.

Voor aanvang ontvang je een intakeformulier zodat we tijdens de Boost Sessie geen tijd verliezen. Ik bied jou een veilige omgeving waar jij in alle rust je verhaal mag doen.

Mijn benadering is misschien anders dan je gewend bent, maar juist daardoor waarschijnlijk precies wat je nodig hebt. Want als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je ook wat je altijd kreeg.

Neem contact op door een mail te sturen naar info@praktijkvitanova.nl of een app te sturen / te bellen naar 0620459669. Ik neem dan z.s.m. contact met je op om een afspraak in te plannen. Voorafgaand aan de afspraak ontvang je de factuur.

De investering voor de Boost Sessie is €225,-. Mocht je aansluitend besluiten in te stappen in het Transformatie Traject dan wordt de Boost sessie als korting verrekend.

Mocht je vragen hebben of willen overleggen of het iets voor jou is, neem dan gerust contact met me op.


Hier lees je een ervaring van Noortje waarmee ik een opstelling heb gedaan. Dit is een onderdeel van een Boostsessie:

“Omdat ik helemaal klaar was met al dat ge’swipe en alle kortstondige, vurige avontuurtjes met mannen, en ergens gewoon heel erg verlang naar iets wat langer stand houdt dan een paar maanden en om echt iets mee op te bouwen, vroeg ik Mariëlle of ze me hierbij kon helpen. “Daar kan ik zeker wel iets mee” zei ze, en ik had ook niet anders verwacht, van alle markten thuis die vrouw!😉
En ik had er alle vertrouwen in dat ik antwoorden ging vinden, maar dat ik zoveel inzichten, herkenning en openbaring zou vinden en ervaren, en zoveel verbanden ineens kon leggen, had ik echt niet durven te hopen.

Ik kon zelf wel al ergens een link leggen met mijn jeugd, de scheiding van mijn ouders en een vader (en moeder) die er niet altijd voor me was zoals ik ‘m eigenlijk nodig had. Maar wat het precies was wist ik ook niet. Dat lag dieper dan waar ik bij kon. Ik zag vooral een patroon dat ik mannen snel verveeld was zodra ze mij wilde, en als ik wat harder m’n best moest doen, huppelde ik als een puppy achter ze aan. De mannen die dan eigenlijk wel echt geschikt voor me waren, daar wilde het maar niet mee werken.

We begonnen eerst met een gesprekje om wat situaties te schetsen en mijn struggle uit te leggen. Hierbij vertelde Mariëlle me ook dat het zou kunnen zijn dat ik probeer trouw te blijven aan mijn moeder en het daarom niet toe laat om van een man te houden. En dat herkende ik wel maar was ik me nooit echt bewust van geweest.

Tijdens de sessie gingen we terug naar het moment dat mijn moeder, mijn broer en mij vertelde over de scheiding. Ik was toen 10 jaar denk ik.
Met vier blaadjes op de grond, die stonden voor mijn vader, moeder, mijn broer en mij, kon ik aantonen hoe voor mij op dat moment de situatie voelde.
Door op mijn eigen blaadje te gaan staan kon ik helemaal terug naar de gevoelens die ik op dat moment als kind heb ervaren en sindsdien nooit meer heb willen voelen en wat ik die altijd probeer te vermijden.

Het was echt bizar hoe vanzelf en snel ik me weer helemaal in dat moment kon verplaatsen en in die kleine ik die daar zat.  Ik voelde pijn en verdriet.
Misschien ook wel boosheid omdat ik niet begreep waarom en wat er gebeurde, en ik eigenlijk naar openheid, eerlijkheid en duidelijkheid verlangde.

Daarna mocht ik de papiertjes verplaatsen naar hoe het voelde voor mij na dat gesprek, toen papa ineens van de een op de andere dag uit huis was en een paar straten verderop ging wonen.
Ik voelde leegte, eenzaamheid. Wat moet dat eng geweest zijn als ineens je veilige, steady basis zo uit elkaar spat en je ineens op je eigen eilandje moest staan.

De leegte en eenzaamheid toelaten en voelen was eng en spannend, maar ik wist dat dit me uiteindelijk ging helpen.
Daarna mocht ik de blaadjes neerleggen met die de situatie van ons viertjes nu voor mij voelt. (Ooit deed ik ook een familie opstelling bij Mariëlle wat me hierbij enorm heeft geholpen).

Ik legde de blaadjes zo neer en toen mocht ik voelen hoe dat voor me voelde. En dat voelde als een opluchting. Ik mocht me omdraaien en naar mama kijken die inmiddels achter me stond in plaats van voor mij, en tegen haar zeggen: “mama, lach asjeblieft naar me als ik ook van papa houd en ook van andere mannen houd”. En hier brak ik weer want ik herkende het gevoel van mezelf schuldig voelen tegenover m’n moeder. Ik visualiseerde me dat m’n moeder naar me glimlachte. Hierbij sloten we langzaam de sessie af.

Het was pittig en intens, maar daardoor zo effectief. Zo bijzonder hoe snel deze manier van werken je zo snel tot de kern brengt.

Nu kan ik voor het eerst die leegte toelaten, het er te laten zijn zonder er bang van te worden of zonder ervan weg te lopen. Ook eenzaamheid durf ik er meer te laten zijn. En dat alleen al voelt al als zo’n mega grote doorslag en dat voelt zo fijn, dankbaar en bevrijdend😊 ik heb nu alle vertrouwen in de liefde zonder de afhankelijkheid die ik hiervoor ervaarde🥰💛”

Dankjewel lieve Mariëlle 🍀✨

NOORTJE

“Als klein meisje al was ik het dikkerdje van de familie, iets wat me altijd met een knipoog is verteld, maar waar ik me jaren naar heb gedragen. Ik heb vanaf mijn studententijd alle diëten uitgeprobeerd en inmiddels zo klaar met altijd de strijd of ongecontroleerd eten.

Na deze sessie heb ik zoveel nieuwe inzichten. Ik vind het nog steeds bizar wat eruit is gekomen, dingen die me hebben gemaakt zoals ik ben en ik zie patronen die ik al heel lang in stand hou door mijn eigen gedachten. 

Ik had direct veel vertrouwen in Mariëlle. Het is tijd om lief te gaan zijn voor mezelf en te luisteren naar mijn lijf zonder oordelen en dit proces de tijd te geven om weer te worden wie ik eigenlijk diep van binnen ben. 

Dankjewel lieve Mariëlle, je bent een fijn en leuk mens en heb er erg veel aan gehad!” De investering meer dan waard!

MARIEKE

Aanbod

1 op 1 Boost sessie

€225,-

Transformatie Traject

€825,-

BRTT® en TRB®

€180,-

Praktijk Vita Nova is aangesloten bij CAT (Collectief voor Alternatieve Therapeuten) en GAT (Geschillencommisie Alternatieve Therapeuten).

Wil je een afspraak maken, of heb je een vraag?
Stuur een mail naar info@praktijkvitanova.nl of bel / app naar 06-20459669