Transformatie Traject

Transformatie Traject

Je hebt het gevoel dat je bent vastgelopen en de uitweg even niet meer weet. Misschien zit je veel in je hoofd en ben je het contact met jezelf een beetje kwijt. Je wil zo graag veranderen, maar weet zelf niet meer hoe. Je voelt dat er meer aan de hand is, maar wat dan?

Je bent klaar om op onderzoek uit te gaan en jezelf in de spiegel aan te kijken. Je wilt veranderen en transformeren in een zelfverzekerde en zelfbewuste vrouw die volledig haar eigen keuzes maakt en op die manier haar leven echt leeft.

In dit Transformatie Traject  onderzoeken we de werkelijke oorzaak van jouw gedrag en waar het probleem vandaan komt. Je gaat voelen wat er in jouw lichaam omgaat, patronen doorbreken en gedachten transformeren. Afleiding maakt plaats voor zelfliefde, bewustwording en zelfkennis.

Tijdens het Transformatie Traject:

 • Onderzoeken we jouw patronen
 • Doorbreken we ongewenst gedrag
 • Transformeren we negatieve gedachten
 • Gaan we intensief aan de slag
 • Leer jij oude overtuigingen los te laten
 • Ga jij jezelf ruimte gunnen
 • Ontdekken we wie jij in werkelijkheid bent
 • Gaan we jouw maskers afzetten
 • Omarmen we jouw schaduwkanten
 • Ontdek jij waarom je deed wat je deed

Herken je dit:

Je voelt al een tijdje dat er iets niet klopt. Oude patronen werken niet meer voor jou en je hebt er alleen maar last van. Je bent klaar om deze oude patronen en overtuigingen te doorbreken zodat er weer rust ontstaat en jij vol nieuwe energie verder kunt.

Met je verstand snap je echt wel wat je moet doen, maar toch lukt het je niet om te veranderen. Je hebt al meerdere pogingen gedaan, maar weet dat er meer mag gebeuren om jezelf te helpen. Je weet dat jouw probleem ergens vandaan komt, dat het een dieper liggende oorzaak heeft. Dat je eindelijk eens die kern wil aanraken, je pijn wil aankijken.

Gedurende je leven gebeurt er zo veel wat op latere leeftijd een impact heeft op wie jij bent en wat jij doet. Onverwerkte emoties, belemmerende overtuigingen, pijnlijke ervaringen. Allerlei dingen die je met je mee draagt en waar je vaak niet eens bewust van bent.

Door de jaren heen heb je waarschijnlijk allerlei manieren gevonden om jezelf te beschermen. Misschien omdat je je niet veilig voelde, niet gezien werd of jezelf niet de moeite waar meer vond. Als jij een ongewenste relatie met voeding hebt, kan het zijn dat je eten hebt ingezet als manier om jezelf te beschermen. Enerzijds om de pijn of eenzaamheid niet meer te voelen en anderzijds als een beschermlaag.

Dan kun je wat dan ook gaan doen, maar zolang je niet aan de slag gaat met de onderliggende blokkades zal het beschermingsmechanisme het blijven winnen van jouw goede bedoelingen. Zolang je de echte oorzaak niet bij de kern aanpakt zal de energie letterlijk en figuurlijk vast blijven zitten.

Na het Transformatie Traject:

 • Weet jij jouw valkuilen moeiteloos te omzeilen
 • Ervaar jij rust en ruimte in jezelf
 • Heb jij inzicht in je eigen patronen
 • Durf jij jouw ruimte in te nemen
 • Spreek jij de taal van liefde
 • Ervaar jij vrijheid in het maken van jouw eigen keuzes
 • Pak jij jouw podium
 • Ben jij verbonden met jouw echte IK
 • Heb jij oude overtuigingen losgelaten
 • Voel jij moeiteloos aan wat JIJ wil
 • Heb jij vertrouwen in jouw eigen kunnen
 • Zorg jij goed voor jezelf en zin in jouw toekomst
 • Straal jij en heb jij zelfvertrouwen

Dit ga jij ontvangen:

Het totale Transformatie Traject is verspreid over 3 maanden.

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek (optioneel)
 • 1x een 1-op-1 Boost Sessie van 3 uur. Tijdens deze intensieve Boost Sessie staat jouw hulpvraag centraal en onderzoeken we jouw belemmerende patronen en gedachten die jou tegenhouden om volledig jezelf te mogen zijn. Dit doen we door middel van systemische opstellingen.
 • 2x een 1-op-1 Trauma Release & Breathwork (BRTT® & TRB®) sessie van 3 uur
 • 2x een 1-op-1 Transformatie Sessie van 2 uur aangesloten op jouw hulpvraag. We nemen blokkades en belemmeringen onder de loep die jouw groei in de weg staan. De sessies worden op jou persoonlijk afgestemd en ingevuld door de krachtige combinatie van Coaching, Innerwork, Ademwerk en Hypnose.
 • Onbeperkte beschikbaarheid per mail, app of telefoon voor vragen of een luisterend oor
 • Een fijne ruimte om je veilig te voelen tijdens de sessies
 • Mijn kennis, ervaring, toewijding, enthousiasme, verbondenheid en humor

Waarom een Transformatie:

Waarom doen we wat we doen en hoe komt het dat dit soms zo moeilijk is om te veranderen?⁠

Door je omgeving, opvoeding, ervaringen, herinneringen, heb je bepaalde instellingen over wat je jezelf waard vindt. Vaak ben je jezelf hier niet van bewust, maar deze instellingen houden je op de plek waar je bent.⁠

Soms draag je overtuigingen mee die misschien al jaren oud zijn en die generatie op generatie zijn overgedragen vanuit je familiesysteem. Door stukken uit je verleden los te laten, kun je jezelf en jouw gewoonten resetten.⁠

Als Systemisch Coach kijk ik naar de vraag achter de vraag. Welke emoties, overtuigingen en waarden zorgen ervoor dat jij een gewoonte in stand houdt waar je eigenlijk het liefste afscheid van zou nemen.

Uiteindelijk ben jij de enige die jouw succes kan waarmaken, maar ook de enige die dit kan saboteren.⁠

Investering

Ik daag je uit om uit je comfortzone te stappen en letterlijk te stappen in jouw nieuwe JIJ. De jij waar jij naar verlangt en die je diep van binnen altijd al bent. Ik wijs jou de weg en jij zet de stappen.

De investering voor het Transformatie Traject is €660,-. Het is mogelijk om dit in 2 of 3 termijnen te betalen. Mocht je de Boost Sessie al hebben afgenomen, dan wordt deze als korting verrekend.

Voel je een ja? Stuur me een mailtje of een appje dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Er is altijd ruimte voor een vrijblijvende kennismaking.

eetbuivrij
Lieve Marielle,

Dank je wel dat je mij al die inzichten hebt gegeven en handvatten om eindelijk los te kunnen komen van mijn eetbuien en mezelf te geven wat ik uit eten haalde.

Al bijna 30 jaar heb ik ‘last’ van eetbuien en heb ik zoveel geprobeerd om daarvan af te komen. Bij jou vielen alle puzzelstukjes op zijn plek én voelde ik hoop en vertrouwen omdat jij het ook hebt meegemaakt en jij daar uit bent gekomen.

Ik was zo opgelucht dat ik eindelijk begreep waarom ik ging eten. En zo blij met de handvatten die je me gaf om het anders te doen. Doordat ik mezelf nu kan geven wat ik anders uit eten haal, ben ik niet alleen vrij van eetbuiten, maar voel ik me ook op alle andere fronten van mijn leven gelukkiger omdat ik liever ben voor mezelf.

Ik heb echt onwijs veel geleerd van de sessies met jou, dat heeft voor zulke mooie inzichten gezorgd en handvatten gegeven. Dat is voor mij echt een doorbraak in het omgaan met eten en vooral met mezelf en mijn emoties.

Voor mij ben je echt een engel, jij hebt me het licht laten zien. Het horen van jouw eigen ervaringen, waren zo ontzettend fijn. Het gaf me enorme hoop, dat ik er ook uit kon komen. En het maakte dat ik milder werd naar mezelf omdat jij dat ook hebt gehad (ik ben dus niet ‘gek’).

Dus daar wil ik je echt enorm voor bedanken, met heel mijn hart. Ik hoop dat je hiermee nog heel veel andere mensen gaat helpen.

Lieve groetjes,
ELLEN

 

“Ja, ik ga het gewoon zeggen. Ik ben een collega van Mariëlle en ook net een écht mens. Mijn eetpatroon is vaak heerlijk gezond maar toch bleef ik worstelen met eetbuien. Ik wist heel goed waardoor het kwam maar mijzelf daarop coachen was een heel ander verhaal.

Het heeft even geduurd voordat ik hulp vroeg. Ik had een strenge saboteur op mijn schouder zitten die tetterde dat ik het vooral zelf moest kunnen als professional. Het was al zo’n mooie stap om die hulp te durven vragen, het mezelf toe te staan. En wat ben je dan bij Mariëlle in goede handen. Ik was super nieuwsgierig naar het traject.  

Ik vond de hypnose sessie de eerste keer best spannend. ‘Wat komt er naar boven?’ ‘Ben ik er nog steeds zelf bij?’. Ik mocht de controle loslaten. Ik durfde me over te geven aan Mariëlle en voelde me op mijn gemak en veilig.

Ik heb de sessies vervolgens als heel prettig ervaren. Er zit een mooie opbouw in en Mariëlle heeft een fijne stem en een heerlijke sofa ;-).  We gingen o.a. terug naar situaties uit mijn leven waar ik afwijzing en eenzaamheid heb ervaren. Precies deze situaties konden in mijn volwassen leven een eetbui triggeren. Het kleine meisje in mij werd dan weer opnieuw geraakt. Ik heb geleerd dat ik haar mag omarmen.

In de sessies maakte Mariëlle contact met mijn onderbewustzijn en daar is echt iets serieus veranderd. Ik ben nu beter in staat om met ‘nare’ gevoelens om te gaan en daarmee voorkom ik steeds vaker een eetbui. Soms gebeurt het nog wel eens hoor. Daar vond ik dan weer van alles van ;-). Maar ik kan er inmiddels met mildheid naar kijken. En dat voelt zo fijn en bevrijdend.

Tijdens onze laatste sessie kreeg ik het waardevolle inzicht ‘ik ben al gefinisht’. Ik was altijd bezig met nog een paar kilo kwijtraken, het moest strakker, beter, minder, strenger….. Ik was altijd nog onderweg. Ik voelde dat ik daar zóóóó klaar mee was.

Met Mariëlle haar fijne en kundige begeleiding ontdekte ik dat ik al goed genoeg ben. Precies zoals ik ben. Ik hoef niets meer te veranderen. Ik ben al gefinisht!”

CINDY GIJSEN

Aanbod en Tarieven

Boost Sessie

€180,-

Transformatie Traject

€660,-

BRTT® en TRB®

€ 130,-

Bel, app of mail voor een afspraak

Wil je een afspraak maken, of heb je een vraag?
Stuur een mail naar info@praktijkvitanova.nl of bel / app naar 06-20459669