Transformatie Traject

Transformatie Traject

Sta jij open voor persoonlijke ontwikkeling en wil jij meer rust in je lijf? In mijn 1 op 1 Transformatie Traject gaan we 4 maanden intensief samen aan de slag om jou letterlijk weer lekker in je lijf te krijgen!

Je hebt het gevoel dat je bent vastgelopen en de uitweg even niet meer weet. Misschien zit je veel in je hoofd en ben je het contact met jezelf een beetje kwijt. Je wil zo graag veranderen, maar weet zelf niet meer hoe. Je voelt dat er meer aan de hand is, maar wat dan?

Je bent klaar om op onderzoek uit te gaan en jezelf in de spiegel aan te kijken. Je wilt veranderen en transformeren in een zelfverzekerde en zelfbewuste vrouw die volledig haar eigen keuzes maakt en op die manier haar leven echt leeft.

In dit Transformatie Traject  onderzoeken we de werkelijke oorzaak van jouw gedrag en waar het probleem vandaan komt. Je gaat voelen wat er in jouw lichaam omgaat, patronen doorbreken en gedachten transformeren. Afleiding maakt plaats voor zelfliefde, bewustwording en zelfkennis.

Tijdens het Transformatie Traject:

 • Onderzoeken we jouw patronen
 • Doorbreken we ongewenst gedrag
 • Transformeren we negatieve gedachten
 • Gaan we intensief aan de slag
 • Leer jij oude overtuigingen los te laten
 • Ga jij jezelf ruimte gunnen
 • Ontdekken we wie jij in werkelijkheid bent
 • Gaan we jouw maskers afzetten
 • Omarmen we jouw schaduwkanten
 • Ontdek jij waarom je deed wat je deed

Herken je dit:

Je voelt al een tijdje dat er iets niet klopt. Oude patronen werken niet meer voor jou en je hebt er alleen maar last van. Je bent klaar om deze oude patronen en overtuigingen te doorbreken zodat er weer rust ontstaat en jij vol nieuwe energie verder kunt.

Met je verstand snap je echt wel wat je moet doen, maar toch lukt het je niet om te veranderen. Je hebt al meerdere pogingen gedaan, maar weet dat er meer mag gebeuren om jezelf te helpen. Je weet dat jouw probleem ergens vandaan komt, dat het een dieper liggende oorzaak heeft. Dat je eindelijk eens die kern wil aanraken, je pijn wil aankijken.

Gedurende je leven gebeurt er zo veel wat op latere leeftijd een impact heeft op wie jij bent en wat jij doet. Onverwerkte emoties, belemmerende overtuigingen, pijnlijke ervaringen. Allerlei dingen die je met je mee draagt en waar je vaak niet eens bewust van bent.

Door de jaren heen heb je waarschijnlijk allerlei manieren gevonden om jezelf te beschermen. Misschien omdat je je niet veilig voelde, niet gezien werd of jezelf niet de moeite waar meer vond. Als jij een ongewenste relatie met voeding hebt, kan het zijn dat je eten hebt ingezet als manier om jezelf te beschermen. Enerzijds om de pijn of eenzaamheid niet meer te voelen en anderzijds als een beschermlaag.

Dan kun je wat dan ook gaan doen, maar zolang je niet aan de slag gaat met de onderliggende blokkades zal het beschermingsmechanisme het blijven winnen van jouw goede bedoelingen. Zolang je de echte oorzaak niet bij de kern aanpakt zal de energie letterlijk en figuurlijk vast blijven zitten.

Na het Transformatie Traject:

 • Ervaar jij rust en ruimte in jezelf
 • Heb jij inzicht in je eigen patronen
 • Durf jij jouw ruimte in te nemen
 • Spreek jij de taal van liefde
 • Ervaar jij vrijheid in het maken van jouw eigen keuzes
 • Pak jij jouw podium
 • Ben jij verbonden met jouw echte IK
 • Heb jij oude overtuigingen losgelaten
 • Voel jij moeiteloos aan wat JIJ wil
 • Heb jij vertrouwen in jouw eigen kunnen
 • Zorg jij goed voor jezelf en zin in jouw toekomst
 • Straal jij en heb jij zelfvertrouwen

Wat zit er in het traject:

Het totale Transformatie Traject is verspreid over 4 maanden.

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek (optioneel)
 • Uitgebreide (online) intake om jezelf aan te zetten
 • 1x een 1-op-1 Boost Sessie van 3-4 uur bij mij in de praktijk. Tijdens deze intensieve Boost Sessie staat jouw hulpvraag centraal en onderzoeken we jouw belemmerende patronen en gedachten die jou tegenhouden om volledig jezelf te mogen zijn.
 • 1x een 1-op-1 Trauma Release & Breathwork (BRTT® & TRB®) sessie van 3 uur waarin jij oude patronen mag loslaten, maar ook stress en spanningen maken tijdens deze sessie plaats voor meer zelfliefde.
 • 1x Lichaamswerk sessie inclusief ruimte voor coaching van 3 uur waarin je een innerlijke reis naar je kern maakt. Je komt thuis in je lijf en voelt de connectie met jezelf op een dieper niveau. Je doorvoelt wat jou letterlijk blokkeert in jouw leven en maakt ruimte voor nieuwe energie.
 • 2x een 1-op-1 Transformatie Sessie van 2 uur aangesloten op jouw hulpvraag. We nemen blokkades en belemmeringen onder de loep die jouw groei in de weg staan. De sessies worden op jou persoonlijk afgestemd en ingevuld door de krachtige combinatie van Coaching, Innerwork, Ademwerk, Hypnose en Systemische Opstellingen.
 • Onbeperkte beschikbaarheid per mail, app of telefoon voor vragen of een luisterend oor.
 • Een fijne ruimte om je veilig te voelen tijdens de sessies
 • Mijn kennis, ervaring, toewijding, enthousiasme, verbondenheid en humor.

Waarom een Transformatie:

Waarom doen we wat we doen en hoe komt het dat dit soms zo moeilijk is om te veranderen?⁠

Door je omgeving, opvoeding, ervaringen, herinneringen, heb je bepaalde instellingen over wat je jezelf waard vindt. Vaak ben je jezelf hier niet van bewust, maar deze instellingen houden je op de plek waar je bent.⁠

Soms draag je overtuigingen mee die misschien al jaren oud zijn en die generatie op generatie zijn overgedragen vanuit je familiesysteem. Door stukken uit je verleden los te laten, kun je jezelf en jouw gewoonten resetten.⁠

Als Systemisch Coach kijk ik naar de vraag achter de vraag. Welke emoties, overtuigingen en waarden zorgen ervoor dat jij een gewoonte in stand houdt waar je eigenlijk het liefste afscheid van zou nemen.

Uiteindelijk ben jij de enige die jouw succes kan waarmaken, maar ook de enige die dit kan saboteren.⁠

Investering

Ik daag je uit om uit je comfortzone te stappen en letterlijk te stappen in jouw nieuwe JIJ. De jij waar jij naar verlangt en die je diep van binnen altijd al bent. Ik wijs jou de weg en jij zet de stappen.

De investering voor het Transformatie Traject is €825,-. Het is mogelijk om dit in 2 of 3 termijnen te betalen. Mocht je de Boost Sessie al hebben afgenomen, dan wordt deze als korting verrekend.

Voel je een ja? Stuur me een mailtje of een appje dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Er is altijd ruimte voor een vrijblijvende kennismaking.

Ervaring brtt

Ik heb verschillende therapieën gehad en elke keer dacht ik ‘nu heb ik het!’. Na een korte tijd kwam ik er achter dat ik er met praten niet kwam en niet kon oplossen waar ik mee zat. Ik voelde dat er meer in mijn lijf zat, maar dat ik er niet bij kwam. Op internet ben ik opzoek gegaan naar iets anders, na lang scrollen en zoeken kwam ik bij Mariëlle uit. Ik had een goed gevoel en heb contact gezocht.

Voorzichtig begon ik met een Boost sessie, met in mijn achterhoofd dat als er een klik was ik voor het traject zou gaan. Ik kan me nog precies herinneren hoe ik binnen stapte, met mijn masker op, want ik zou dit wel eventjes doen. Dat masker heb ik wel geteld 10 minuten opgehad en Mariëlle prikte dwars door mij heen. Woo wat was dit eng! Voor het eerst in mijn leven was mijn masker af, maar wie was ik eigenlijk zonder masker? Ondanks mijn verschillende emoties wist ik dat ik hiervoor moest gaan, dus koos ik voor het Transformatie traject.

Het lichaamswerk was voor mij totaal nieuw, maar voelde mij veilig bij Mariëlle en durfde dit met haar aan te gaan. Wat is mijn dank groot, ik heb mijn traject afgesloten en ik heb zoveel geleerd! Ik weet nu waarom ik bepaalde patronen inzetten. Heb geleerd om die niet meer in te zetten en echt naar mijn gevoel te luisteren. Uit mijn hoofd, naar mijn lijf en voelen maar! Ik gun het iedereen om een traject aan te gaan bij Mariëlle, om kennis te maken met het lichaamswerk. Je leert er zo enorm veel van.

Lieve Mariëlle, heel erg bedankt voor alles. Door jouw persoonlijke aandacht, je kritische blik en je liefde voor het vak, ben ik zo ver gekomen. Heb ik in een korte tijd mezelf opnieuw leren kennen en durf ik weer te voelen. En zoals afgesproken, ik blijf nog geregeld langs komen!

Groetjes Kim

eetbuivrij
Lieve Marielle,

Dank je wel dat je mij al die inzichten hebt gegeven en handvatten om eindelijk los te kunnen komen van mijn eetbuien en mezelf te geven wat ik uit eten haalde.

Al bijna 30 jaar heb ik ‘last’ van eetbuien en heb ik zoveel geprobeerd om daarvan af te komen. Bij jou vielen alle puzzelstukjes op zijn plek én voelde ik hoop en vertrouwen omdat jij het ook hebt meegemaakt en jij daar uit bent gekomen.

Ik was zo opgelucht dat ik eindelijk begreep waarom ik ging eten. En zo blij met de handvatten die je me gaf om het anders te doen. Doordat ik mezelf nu kan geven wat ik anders uit eten haal, ben ik niet alleen vrij van eetbuiten, maar voel ik me ook op alle andere fronten van mijn leven gelukkiger omdat ik liever ben voor mezelf.

Ik heb echt onwijs veel geleerd van de sessies met jou, dat heeft voor zulke mooie inzichten gezorgd en handvatten gegeven. Dat is voor mij echt een doorbraak in het omgaan met eten en vooral met mezelf en mijn emoties.

Voor mij ben je echt een engel, jij hebt me het licht laten zien. Het horen van jouw eigen ervaringen, waren zo ontzettend fijn. Het gaf me enorme hoop, dat ik er ook uit kon komen. En het maakte dat ik milder werd naar mezelf omdat jij dat ook hebt gehad (ik ben dus niet ‘gek’).

Dus daar wil ik je echt enorm voor bedanken, met heel mijn hart. Ik hoop dat je hiermee nog heel veel andere mensen gaat helpen.

Lieve groetjes,
ELLEN

 

Aanbod en Tarieven

Boost Sessie

€225,-

Transformatie Traject

€825,-

BRTT® en TRB®

€ 180,00

Bel, app of mail voor een afspraak

Wil je een afspraak maken, of heb je een vraag?
Stuur een mail naar info@praktijkvitanova.nl of bel / app naar 06-20459669