24
aug.

Mystery Saturday

Mystery Saturday
Een dag om nooit te vergeten!

Het leven is soms een mystery. Je wil jezelf beter begrijpen, maar kan steeds maar niet bij die kern komen. Je reageert vanuit oude stukken terwijl dit helemaal niet is wie je wil zijn. Je wordt boos of verdrietig en zou hier het liefst heel hard van wegrennen. Maar je weet ook dat dit juist is wat jou belemmert.

Wanneer je aan de slag gaat met al die stukken die je steeds opnieuw tegenhouden, dingen die jou raken, dan wordt je leven makkelijker, lichter en minder mysterieus. Je bent weer in staat om de leiding over jouw leven te pakken en eigen keuzes te maken. Keuzes die jou verder brengen, in plaats van belemmeren.

Daarom hebben wij Mystery Saturday ontwikkeld. Een dag waarin jij het middelpunt bent. Waarin je de diepte induikt en op zoek gaat naar dat wat jou belemmert om jouw mooiste leven te leven. Een dag vol doorbraken, zelfinzichten, kennis en transformatie.

Een dag waarin je écht gaat voelen dat alle antwoorden al in jou aanwezig zijn. Waarin je gaat ervaren hoe groot jouw zelfhelend vermogen is. Je gaat echt de diepte in, waarna je rust en liefde in jezelf zult ervaren.

Hoe ziet de dag eruit

We starten met Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork (BRTT). BRTT is een vorm van therapie waarbij je zelf niet praat, maar je lichaam laat vertellen. Een innerlijke reis voor zowel mannen als vrouwen waarin we op zoek gaan naar diep weggestopte emoties en waarbij je opgeslagen stress en spanningen op een liefdevolle manier kunt releasen en er ruimte ontstaat voor nieuwe levensenergie. Het is een van de meest veilige en meeste directe manieren om ons lichaam en onze emoties te verkennen.

BRTT & TRB

Na de BRTT gaan we over op de TRB waarbij we door 7 zeer effectieve ademhalingstechnieken heen ademen. Tijdens het ademen open je de deur naar je onderbewuste, waarbij je nog meer spanningen, opgeslagen emoties en trauma’s, gifstoffen en energie van lage trilling mag loslaten of resetten. Ook hier geeft het lichaam zelf aan wat er losgelaten mag worden.

Soul Retrieval Regressie

Na de lunch starten we met Soul Retrieval Regressie. Je lichaam beschermt zichzelf tegen pijn, het checkt letterlijk uit bij een heftige gebeurtenis. Dit noemen we ook wel dissociatie. Hierdoor voel je de volledige pijn niet op dat specifieke moment. Wat er dan feitelijk gebeurt is dat een zielsdeel zich terugtrekt, en wacht om teruggehaald te worden totdat het gevaar is geweken.
Het lichaam slaat alles op en wacht op een teken om doorvoeld en verwerkt te kunnen worden. Er kan pas heling plaatsvinden wanneer zielsdelen weer mogen terugkeren en weer onderdeel mogen zijn van jou.

Gedurende je leven verlies je delen van je ziel en van jezelf, waardoor je niet in jouw volle potentieel kan leven als gevolg van trauma, of wanneer je gedurende een lange periode niet volgens je zielsmissie, jouw purpose leeft. Soul Retrieval is één van de mooiste, meest leerzame en belangrijkste processen om het zielsdeel dat is afgesplitst tijdens zo’n heftige gebeurtenis uit te nodigen om terug te keren.

recensies Mystery Saturday

Na deze dag

Na deze dag voel jij je bevrijd, ontspannen, opgelucht, licht en dichter bij jezelf. Misschien voel je je ook wat emotioneel, ook dat is normaal. Zodra je iets loslaat wat je lang hebt vastgehouden kan je dit merken in je zenuwstelsel.

Wanneer kun je niet deelnemen:

• als je zwanger bent
• als je in behandeling bent voor een hersenbloeding of glaucoom
• serieuze hart- en/of vaatziekten hebt
• net herstelt van een zware operatie
• psychoses gevoelig bent
• epilepsie hebt
• acuut trauma met actieve dissociatie en herbelevingen hebt
Bij twijfel neem even contact op met de (huis)arts.

Hoe, wat, waar?

Mystery Saturday wordt gefaciliteerd door Chantall (www.bijchantall.nl) en Mariëlle en is geheel verzorgd. Je hoeft dus helemaal nergens aan te denken.

Deze dag vindt plaats op zaterdag 24 augustus 2024 in ’t Geldrops Kwartier in Geldrop. We starten om 10.00 uur, maar je bent vanaf 9.30 uur welkom. De dag zal tot ongeveer 17.00 uur duren. We hebben plek voor 8 personen en je kunt jouw plekje nu reserveren!

Investering:

Wij werken met een kleine veilige groep van maximaal 8 deelnemers, zodat we iedereen de juiste aandacht kunnen geven. Omdat het pilotdagen zijn betaal je nu slechts €179,- i.p.v. €249.- Reserveer snel je plekje in Maarssen of Geldrop.