Ademhalingstherapie

Ademhalingstherapie

Tijdens ademhalingstherapie zet je jouw eigen ademhaling therapeutisch in. Ademhalingstherapie kan op die manier emotionele blokkades of vastgezette trauma’s in je lichaam oplossen. Door te ademen gaat de energie letterlijk weer stromen. Met je eigen adem kun je tijdens een ademsessie een poort open zetten om negatieve overtuigingen te veranderen. Emotionele trauma’s lossen op en je maakt verbinding met je diepste zelf.

Misschien is ademhalingstherapie voor jou nog heel nieuw of zelfs wat zweverig, dat snap ik helemaal. Toen ik jaren geleden voor het eerst hoorde van de kracht van ademhaling kon ik daar ook niks mee, totdat ik het zelf ging ervaren. Ik voelde hoe een ademhalingstherapie mij rust en ontspanning gaf op een dieperliggend niveau en hoe het oude trauma’s heelde die me jaren in de weg hadden gestaan. Ik kreeg meer inzicht in mezelf en wat echt belangrijk voor me is.

Verwerking van stress, trauma en/of opgeslagen emoties

Na één sessie ademhalingstherapie kun je al ervaren hoe jouw (levens)energie weer begint te stromen. Hoe negatieve gedachten plaats mogen maken voor meer liefde voor jezelf. Het is waanzinnig om tijdens een ademsessie te ervaren waartoe jouw lichaam in staat is en hoe je het zelfhelend vermogen kunt inzetten om oude pijn, verdriet en blokkades op te ruimen.

Onbewuste emoties kunnen ervoor zorgen dat er iets blokkeert in jouw leven. Dat je niet verder kunt of dat je voelt dat het niet lekker stroomt. Dit kan zich uiten in stress, niet lekker in je vel zitten, eetbuien, prikkelbaar zijn, spanningen ervaren, je vermoeid voelen of gewoon niet happy zijn.

Ademhalingstherapie helpt om:

Je lichaamsbewustzijn te verhogen
Stress en spanning te verminderen
Je eigenliefde te versterken
Chronische pijn te verminderen
Trauma’s los te laten
Je algemene welzijn te verhogen
Inzichten te krijgen in bepaalde hulpvragen of thema’s
Je levensgeluk te vergroten

De ademhaling is het enige automatische proces in het lichaam waar we bewust invloed op kunnen uitoefenen. De belangrijkste functie van de adem is het lichaam voorzien van zuurstof en het uit het bloed verwijderen van koolzuur.

Tijd voor jezelf

We weten allemaal wel hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen. Om je lichaam rust te gunnen en jezelf af te vragen hoe het met je gaat. Het is zelfs zo dat je gezondheid in gevaar komt als je niet regelmatig de tijd neemt voor rust en herstel. Door alles wat er om ons heen gebeurt is het verleidelijk om maar door en door te gaan en over onze eigen grenzen heen te gaan. Een ademsessie zorgt ervoor dat je vanuit die aan-stand, weer in de rustmodus komt. Niet alleen tijdens de ademhalingstherapie , maar ook daarna.

Ademhalingstherapie is meer dan alleen ademen. Het verandert de kijk op jezelf en op het leven. Het is een reis van groei en persoonlijke transformatie. Jij kunt deze reis ook maken, een reis naar meer innerlijke rust, bewustwording en heling. Ik nodig je van harte uit in mijn praktijk om eens een ademsessie te ervaren en samen te werken aan een leven in balans, met meer rust en minder stress. Je kunt eenvoudig een afspraak inplannen via de website onder contact.

Investering

Één op één sessie ademhalingstherapie van 1,5 uur: €112,00
Ademhalingstherapie is onderdeel van het Transformatie Traject.

Ademhalingstherapie bestaat uit een intake, een uitleg over de ademsessie en de techniek. Voordat we beginnen met de ademhalingstherapie zet jij een intentie waar we de aandacht op richten. We sluiten de sessie af met een integratie en een kort gesprek. De totale sessie zal ongeveer 2 uur duren.

Mocht je nog vragen hebben over de ademhalingstherapie, neem gerust contact op of plan een afspraak in via de website onder contact.

www.praktijkvitanova.nl
Rederijkerstraat 6
5663 EB Geldrop