Imke

Ik heb geleerd om goed en gezond te eten, zonder een healthfreak te worden. ......>>

Geen healthfreak

Mariëlle heeft mij geleerd om goed en gezond te eten, zonder dat ik daarvoor een enorme healthfreak hoefde te worden. Ik eet nu elke dag veel groenten. Ik eet dagelijks 2 of 3 stuks fruit. Ik kies voor volkoren producten. Ik wissel af tussen vlees, vis en vegetarisch. Ik eet verschillende soorten nootjes. Gezond en lekker kunnen prima samen gaan. Af en toe laat ik dit los en geniet ik van een lunch of diner in een restaurant of neem ik een stukje chocolade.

Ik wil niet meer terug

Vooral de momenten waarop ik me gestrest voel of verdrietig of onrustig in mijn hoofd vind ik het moeilijkst. Maar dan probeer ik mijn doelen voor de geest te halen: gezond en gelukkig zijn. Tot nu toe hou ik het vol en maak ik goede vorderingen waar ik heel blij mee ben. Sterker nog, ik wil inmiddels echt niet meer terug naar de oude situatie. En dat alleen is al genoeg om het vol te houden.

Ik gun iedereen de inspiratie en warmte!

Mariëlle is een prachtig voorbeeld van veerkracht, positiviteit, ondernemerschap en eigenheid. Met aandacht en betrokkenheid helpt zij mij weer aan het stuur te staan. Met liefde naar mijzelf te leren kijken. Ik gun iedereen de inspiratie en warmte van Mariëlle. En ik gun Mariëlle heel veel leuke klanten die net zo genieten van haar coaching als dat ik dat doe.

 

Imke