Margot

Ik voel me geen moment onzeker over mijn gewicht in mijn trouwjurk......>>

Ik realiseerde me dat het meer een mentaal ding was

Via een andere coach ben ik bij jou terecht gekomen. Ik wist vooraf niet heel goed wat te verwachten en vond dat ook best wel spannend. Na het eerste gesprek werd dit al veel duidelijker. Ik baalde al jaren van de situatie en ik besefte dat ik iets anders moest doen dan maar weer het volgende dieet volgen. Ik realiseerde me dat het meer een mentaal ding was dan een lichamelijk probleem.

Ik ben blij met wat het traject me op heeft geleverd

Tijdens het traject heb ik veel over mezelf geleerd. Ik ben er nog lang niet maar heb heel veel dingen meegekregen waarmee ik voor mezelf steeds verder kan komen. Ik heb gemerkt dat ik wel degelijk goed af kan vallen en dat ik me meer moet richten op wat er achter zit. Ik ben blij met wat het traject me op heeft geleverd. Ook al was het soms best intensief en emotioneel zwaar, het is me uiteindelijk toch enorm meegevallen.

Het was voor jou eigenlijk nooit fout

Bij ons eerste gesprek was ik erg zenuwachtig en wist ik niet wat ik moest verwachten. Meteen met mijn neus op de feiten gedrukt worden was confronterend maar wel goed. Al snel voelde ik me op mijn gemak bij je. Waar ik vaak bang ben om ´het niet goed te doen´ was het voor jou eigenlijk nooit fout en dat was heel fijn om te merken.

De combinatie was heel fijn

Het stellen van een duidelijk doel en het maken van een motiverende collage voelde in het begin vreemd maar bleek later heel veel toe te voegen. Heel regelmatig kijk ik even naar mijn collage en voel dat echt weer nieuwe energie om verder te gaan. De combinatie van belangrijke informatie over voedingsmiddelen en het kijken naar mijn emotionele pijnpunten was heel fijn.

Ik heb geleerd dát ik het zelf kan

Ik dacht al veel te weten over gezond eten maar heb toch nog heel veel geleerd. De oefeningen die we samen hebben gedaan waren soms confronterend en moeilijk maar leverde wel steeds meer inzicht op. Het gaat echt niet altijd zoals ik het wil maar ik heb wel geleerd wat ik op die momenten kan doen en vooral dát ik het zelf kan.

Ik heb meer vertrouwen in mijn eigen kunnen

Door de begeleiding is het me gelukt om mooie resultaten te behalen op de weegschaal maar nog een veel mooier resultaat is dat ik me er nu veel beter bij voel en meer vertrouwen heb gekregen in mijn eigen kunnen.

Ik voelde me geen moment onzeker over mijn gewicht

Op de collage die ik in het begin heb gemaakt stond een foto van een trouwjurk die ik heel mooi vond maar waarvan ik dacht dat hij me nooit mooi zou staan. Ik twijfelde zelfs of ik wel een trouwjurk wilde, bang dat ik me er te dik in zou voelen. Nu heb ik bijna exact dezelfde jurk gekocht als op mijn collage stond en het mooiste is nog dat ik oprecht vind dat hij me geweldig staat en dat ik me er geen moment onzeker in voel over mijn gewicht.

Ik hoop dat je nog heel veel andere mensen kunt helpen zoals je dat bij mij hebt gedaan! Je persoonlijke aanpak heb ik als heel prettig ervaren! Bedankt! En ik stuur je zeker nog een foto op na de bruiloft in mei!!

Margot