Monique

Vanochtend heb ik de wintergarderobe van vorig jaar aan de straat gezet.....>>

Ik dans op alle complimentjes

Vanochtend heb ik een groot deel van de wintergarderobe van vorig jaar in een kledingzak aan de straat gezet. ? Ik dans op alle complimentjes die ik krijg. Ik blijf nog steeds stabiel en voel me lichamelijk ook erg goed. Ik was toch stiekem altijd wel een regelmatige gebruiker van paracetamol. Ik realiseerde me onlangs dat ik dat al maanden niet heb geslikt. Volgens mij hangt dat ook samen met mijn veel gezondere eetpatroon.

Ik wilde dit niet meer

Na jaren was ik maar weer eens op de weegschaal gaan staan. Enorm geschrokken dat mijn BMI overgewicht aan gaf. Ik kon mijn kop niet meer in t zand steken. Dit wilde ik niet. Ik had niet veel verwachtingen. Ik had bedacht dat wanneer ik er geld voor zou moeten betalen dat dat dan voor mij een stok achter de deur zou zijn. In werkelijkheid overtrof het traject mijn verwachtingen.

Ik eet eigenlijk gewoon alles wat ik wil.

Wat voelt DIT goed!! In amper 4 maanden ben ik 10 kilo kwijt geraakt. Dit is zelfs nog iets meer dan wat ik had gehoopt. En ik vond en vind het helemaal niet moeilijk. Ik geniet dagelijks van alle complimentjes die ik krijg. Ik ben weer vriendjes met mijn eigen lichaam geworden. En ik eet eigenlijk gewoon alles wat ik wil. Maar wel bewust! Marielle heeft me tijdens het traject heel veel inzichten gegeven. Ik weet nu wat mijn valkuilen waren. Ik geniet er van om goed voor mijn lichaam te zorgen. Niet “vullen”’, maar “voeden”.

Ik kan het nu echt alleen

Marielle heeft me geleerd om bewust en gezond alles te kunnen eten. Ik geloof echt dat dit de enige manier is die je op de lange termijn gewoon eigen maakt en vol kunt houden. Naast al haar eerlijke, nuchtere, heldere, positieve en kundige adviezen, is het ook nog eens gewoon heel gezellig om bij Marielle te komen. Ik mis het wel een beetje….. Maar ja: ik kan het nu echt alleen! ?

Monique