Maria

Na weet ik hoeveel pogingen, bleek dat het nu wel lukte! Eindelijk heb ik nu een manier gevonden die niet "dieet-achtig" is.....>>

Na weet ik hoeveel pogingen om gewicht kwijt te raken, bleek dat het nu wel lukte!

Ik was mijn lijf beu, chagrijnig over mislukte pogingen om af te vallen en had al weet ik hoeveel pogingen gedaan om gewicht kwijt te raken. Eindelijk heb ik nu een manier gevonden die niet “dieet-achtig” is, ik heb tijdens het hele traject nooit een dieet-gevoel gehad, zoals bv de halve grapefruit bij het ontbijt en 14 dagen later de andere helft enz. maar gewoon je eigen keuzes kunnen maken van wat je wel en niet eet.

Natuurlijk zijn er regeltjes, maar…Mariëlle laat op een plezierige manier zien waar e.e.a. verkeerd kan gaan en hoe het beter kan met allerlei tips en lekkere recepten en… is gigantisch positief! Wat een geduld, maar wel heel gezellig, en dat stimuleert ook om meteen aan de slag te gaan.

Ik heb dus geleerd mijn eigen keuzes te maken en hoe je “rampscenario’s” aan moet pakken. Bv. bij een High tea, (calorieënbom) en een week “all-inclusive” vakantie (verleidelijk!) Ik durf nu mijn tweede fasedoel gerust alleen te gaan halen en ik weet zeker dat dat ook gaat lukken (wanneer dat zal zijn is nog even gissen), maar wel dankzij de geweldige ondersteuning van Mariëlle!

Dank je wel en liefs van mij!

Maria