Anoniem

Na járen aangemodderd te hebben, heb ik eindelijk het gevoel weer een beetje grip op de zaak te hebben.

Na járen aangemodderd te hebben, heb ik eindelijk weer grip op de zaak.

Ik hoopte dat ik bij Compliment Voedingsadvies terecht zou kunnen met mijn vragen over wat gezonde voeding nou precies is, en hoe ik mijn schommelende eetpatroon weer in balans kon krijgen. Dit is precies wat ik heb geleerd tijdens het traject. Via internet ben ik bij Compliment Voedingsadvies terecht gekomen. Ik heb gezocht naar een voedingsconsulent of -adviseur in de omgeving Arnhem waar ik woon, voor advies. Ik vond helaas alleen praktijken die niet helemaal aansloten bij wat ik wilde. Aangezien CV in Geldrop is gevestigd, was het online traject een ideale uitkomst.

Ik ben mijn hele leven al aan het worstelen om een goed voedingspatroon te ontwikkelen, waarbij ik ben gegaan van extreem weinig eten tot te veel eten. Door de uiteenlopende informatie die over voeding te vinden is, zag ik door de bomen het bos niet meer over wat goed voor je is. Ik heb contact opgenomen in de hoop dat iemand me kon vertellen hoe je een goed eetpatroon opbouwt en behoud.

Ik heb meer kennis vergaard over voeding, de behoeften van je lichaam en waar bepaalde honger gevoelens vandaan komen. Er zaten veel eye-openers bij die me inzicht hebben gegeven waarom ik met bepaalde zaken omtrent eten worstel. Mariëlle is een hele vriendelijke en geduldige vrouw, die een voedingsadvies heeft gegeven waarin ze zoveel mogelijk rekening heeft gehouden met mijn levensstijl. Ze heeft me geleerd wat mijn lichaam nodig heeft op een dag om goed te kunnen functioneren, en hoe ik minder streng hoef te zijn voor mezelf. Ze stond altijd open voor vragen of advies.

Mariëlle, nogmaals dank voor je prettige hulp! Ik heb er veel van opgestoken en heb eindelijk het gevoel niet meer zo in de ban te zijn van wat je wel en niet mag eten. Ik heb ook veel geleerd over mezelf, en waar mijn valkuilen zitten. Na járen aangemodderd te hebben met wat te eten en hoe te eten, heb ik eindelijk het gevoel weer een beetje grip op de zaak te hebben. Het is heel bevrijdend om te weten hoe je normaal kunt eten, zonder schuldgevoel :-)

Oktober 2016