Danielle

Als bonus ben ik nu hard op weg naar mijn ideale gewicht en een mooi fit en strak lichaam. ........>>

Gelukscoach

Iedere sporter heeft een coach nodig. Zelfs een topsporter. Om het talent dat ze al in zich hebben, zo goed mogelijk naar boven te halen. Om zoveel mogelijk te kunnen ‘scoren’.

Ook het geluk zit in jezelf. Soms, of misschien wel vaak, heb je alleen even een coach nodig om dat er uit te halen. Om gelukkig, of om nóg gelukkiger te worden. Zo’n coach vond ik in Mariëlle.

Maar hoe kwam ik bij Mariëlle? Ik heb al sinds ik me kan herinneren een liefde voor eten en dan vooral snoepen en snaaien. En dan niet één dropje, één koek of één handje chips. Nee, de zak drop, het pak koekjes of de zak chips móest leeg. Ik praat in de verleden tijd, want die behoefte heb ik niet meer.

Hoe dan? Het klinkt alsof het gemakkelijk is, maar ik kan nu dat éne dropje eten zonder schuldgevoel en zonder de behoefte om de hele zak leeg te eten. En niet door de hele dag shakes te drinken of op worteltjes te bijten, maar gewoon door gezond, gevarieerd en ook gewoon lekker te blijven eten.

Het begon ruim een jaar geleden met de cursus ‘Niet diëten, maar eten’ waarbij ik een goed inzicht kreeg in het hoe en waarom van het ontstaan van mijn eetbuien. En wat ik kan doen om dit te voorkomen. Daardoor ging het al goed, maar ik viel nog wel eens terug in oude gewoontes. In het begin viel ik veel af, maar op een gegeven moment bleef ik ‘hangen’ op een gewicht en dat was nog niet mijn streefgewicht.

Ruim twee maanden geleden begon ik met de hypnotherapie van Mariëlle. Niet alleen de hypnoband, maar ook het regelmatig luisteren naar de hypnosessies hebben me enorm geholpen. Ze zijn echt beter dan het doen van een middagdutje. Het gaat nu allemaal als vanzelf: ik eet gezond, ik wandel veel en ik val af. Daarnaast voel ik me lekker: tevreden, ontspannen, goed over mezelf en dus gelukkig. Ik ben blij met mezelf.

Toen kwam de cursus ‘Uit de ban van eetbuien’. In eerste instantie leek me dat niet meer nodig, maar toch heb ik ook baat bij deze cursus. Ook iedere topsporter heeft een coach nodig. Om alle talenten uit zichzelf te blijven halen die er al in zitten. Een coach die bij ze past. En voor mij is dat Mariëlle. Zij haalt mijn talent om gelukkig te zijn uit mij naar boven en als bonus ben ik nu hard op weg naar mijn ideale gewicht en een mooi fit en strak lichaam.