Jolanda

De mooiste les: Je mag geen honger hebben!!

De mooiste les bij IKstart!: Je mag geen honger hebben!!

Ik werk samen met Marielle in het Vossenhol. Ze kwam bij mij met het idee voor het IKStart programma. En raad eens wie de doelgroep is: ‘Mijn soort.’ Het soort dat geen fan is van bewegen, dit daarom ook te weinig doet. En het soort dat te druk is en daarom ‘makkelijk’ eet. In mijn ogen stond gemakkelijk eten gelijk aan slecht eten. Uit nieuwsgierigheid en betrokkenheid ben ik mee gaan doen met het IKStart programma. En daar heb ik geen spijt van!

Marielle heeft me in korte tijd inzicht gegeven dat makkelijk eten ook lekker en gezond kan zijn. Ze heeft me geleerd mijn lichaam te voeden in plaats van de vullen. Nooit meer lijnen! En dat bevalt me prima. De mooiste les: Je mag geen honger hebben!!
Bewegen is nog steeds niet mijn ‘ding’ maar doordat ik meedeed merkte ik wel dat ik me beter ging voelen. (Als ik de spierpijnen wegdenk). Dus ook daar ga ik mee door.
Het programma is zeer geschikt als goede start naar een gezondere levensstijl. Ik raad je dan ook aan om mee te doen en eruit te halen wat werkt voor jou! Je krijgt daar genoeg input voor!

Jolanda Damsma