Maureen

Ik dacht: YES! Nu gaat het gewoon lukken!

Ik dacht: YES! Nu gaat het gewoon lukken!

Nou, daar kwam het punt! Het punt dat ik écht wilde afvallen. Maar hoe?

Tot mijn zestiende heb ik altijd een gezond en goed gewicht gehad. Ik was absoluut niet te zwaar. Maar toen…

..toen kwam het scootertje, gezellige etentjes, wijntjes en noem maar op. Ik kwam in een korte tijd enorm veel aan. In deze tijd heb ik tussendoor een aantal keer gelijnd, maar dit deed ik helemaal op de verkeerde manier: CRASHEN. Door die crashdiëten viel ik 10 kilo af, maar kwam ik ook weer 12 kilo aan. Zo ging ik een aantal jaar door totdat ik uiteindelijk ruim 25 kilo aan was gekomen. De ene dag at ik alles wat ik lekker vond en de andere dag at ik een paar crackers en dronk een paar glazen water om het te compenseren. Mijn lichaam was helemaal van streek. Als ik een week gecrasht had en ik at daarna weer normaal, dan sloeg mijn lichaam alles op wat ik binnen kreeg waardoor ik in 1 weekend soms wel 3 á 4 kilo aan kon komen.

Een half jaar geleden (toen inmiddels 20 jaar) kwam ik op het punt dat ik daar per direct vanaf wilde. Ik wilde op een normale en gezonde manier afvallen en het liefst voor ALTIJD. Maar ik wist dat ik het zelf niet op de juiste manier kon, dus besloot ik contact op te nemen met Compliment Voedingsadvies. Toen Mariëlle voor de eerste keer langs kwam, had ik er meteen een fijn en goed gevoel over. Mariëlle is een hele lieve en rustige vrouw. Er was meteen een klik. Ik dacht: YES! Nu gaat het gewoon lukken!

Mariëlle was mijn stok achter de deur. Ze hielp me met de juiste keuzes maken en ze heeft mij geleerd om een totaal ander eetpatroon aan te nemen en als resultaat: bijna 10 kilo eraf!

De eerste week moest ik een eetdagboek bijhouden. Dit vond ik heel fijn, want je wordt bewust van wat je precies eet op een dag. Vervolgens hebben we elke week verschillende hoofdstukken doorgenomen. Ik heb er enorm veel profijt van gehad en dit zal ik altijd blijven houden. Ik heb zo veel geleerd over voeding en de conclusie is eigenlijk: gewoon normaal eten!! Nu ik een gezond en normaal eetpatroon heb, merk ik ook dat mijn lichaam niet meer meteen alles opslaat als ik een keer een druk weekend met etentjes heb. Het ‘motortje’ (zoals Mariëlle altijd zegt) werkt weer normaal.

Mariëlle bedankt voor de goede en fijne begeleiding! Ik zal hier altijd profijt van blijven hebben.

Maureen