family-board-2606645_1280

VIP dag

Een dag helemaal alleen voor jou

Al langere tijd merk je dat je geen controle hebt over je eetgedrag. Je hebt het gevoel dat je wordt overgenomen en je niet van de chocolade, chips of koekjes kunt afblijven.

Je hebt al van alles geprobeerd, maar het is het steeds net niet. De standaard trucjes ken je inmiddels wel en je weet heel goed dat het antwoord niet in een dieet te vinden is. Het antwoord ligt dieper, maar ja hoe kom je daar?

Super frustrerend. Dus sla je maar weer een dieetboek open terwijl dat eigenlijk niet is wat je wil. Je wil het anders, echt veranderen vanuit jezelf en niet vanuit een boekje.

Hoeveel websites heb je al bekeken voordat je deze vond? Allemaal beloven ze dat ze de oplossing hebben, maar ik geloof er in dat jij die zelf hebt!

Alles om te veranderen zit namelijk in jou. Alleen houd je het zelf tegen door je eigen gedachten, blokkades of belemmeringen. Het enige wat je hoeft te doen is weer in contact komen met jouw potentieel.

Als jij echt van jezelf zou houden, wat zou er dan veranderen? Ga je dan niet als vanzelf beter voor jezelf zorgen? Jezelf serieus nemen en luisteren naar je echte behoeften?

Deze dag staat helemaal in het teken van jou! Volledig afgestemd op waar jij nu staat. Wat jouw behoefte is en waar jij echt mee verder kunt!

De VIP dag draait om jou

Misschien ben je dat niet gewend, maar daarom juist zo belangrijk om het jezelf te gunnen. De dag is maatwerk en van begin tot eind gecreëerd rondom jouw hulpvraag, zodat jij echt stappen gaat zetten in de richting die jij wil.

The Heart Ritual van Open Your Heart studio's

Hoe ziet zo’n dag er uit?

  • We starten met een uitgebreide intake (online), zodat ik precies weet waar jouw verlangen ligt en waar jij op vast loopt op dit moment.
  • Ik ga aan de slag om jouw dag te ontwerpen. Welke tools, informatie, oefeningen, meditaties, opstellingen en lichaamswerk past het allerbeste bij jouw hulpvraag.
  • De dag is volledig op jou afgestemd en is voor iedereen persoonlijk op maat gemaakt. Wat we precies gaan doen is daarom helemaal afhankelijk van jouw hulpvraag.
  • Tijdens de dag hoef jij helemaal nergens aan te denken. Ik zorg voor een uitgebreide gezonde lunch en voldoende thee en fruit voor tussendoor.
  • Na afloop krijg je van mij een verslag van de dag. Wat is mij opgevallen en wat wil ik je nog meegeven aan naslag informatie.
  • 2 weken na de VIP dag plannen we een telefonische afspraak waarin we bespreken hoe het is gegaan, waar je nog tegenaan loopt en welke vragen je nog wil stellen.

Investering

De dag is geheel verzorgd en vindt plaats in Geldrop in mijn praktijk aan de Rederijkerstraat 6. We starten om 10.00 uur en ronden rond 17.00 uur af. Je gaat naar huis vol energie, kennis, inzichten en rust in je lijf.

Jouw investering voor deze complete dag is: €520,-

Een werkgever kan in veel gevallen budget vrijmaken voor coaching

eetbuivrij
Lieve Marielle,

Dank je wel dat je mij al die inzichten hebt gegeven en handvatten om eindelijk los te kunnen komen van mijn eetbuien en mezelf te geven wat ik uit eten haalde.

Al bijna 30 jaar heb ik ‘last’ van eetbuien en heb ik zoveel geprobeerd om daarvan af te komen. Bij jou vielen alle puzzelstukjes op zijn plek én voelde ik hoop en vertrouwen omdat jij het ook hebt meegemaakt en jij daar uit bent gekomen.

Ik was zo opgelucht dat ik eindelijk begreep waarom ik ging eten. En zo blij met de handvatten die je me gaf om het anders te doen. Doordat ik mezelf nu kan geven wat ik anders uit eten haal, ben ik niet alleen vrij van eetbuien, maar voel ik me ook op alle andere fronten van mijn leven gelukkiger omdat ik liever ben voor mezelf.

Ik heb echt onwijs veel geleerd van de sessie met jou, dat heeft voor zulke mooie inzichten gezorgd en handvatten gegeven. Dat is voor mij echt een doorbraak in het omgaan met eten en vooral met mezelf en mijn emoties.

Voor mij ben je echt een engel, jij hebt me het licht laten zien. Het horen van jouw eigen ervaringen, waren zo ontzettend fijn. Het gaf me enorme hoop, dat ik er ook uit kon komen. En het maakte dat ik milder werd naar mezelf omdat jij dat ook hebt gehad (ik ben dus niet ‘gek’).

Dus daar wil ik je echt enorm voor bedanken, met heel mijn hart. Ik hoop dat je hiermee nog heel veel andere mensen gaat helpen.

Lieve groetjes,
ELLEN

Wil je een afspraak maken, of heb je een vraag?
Mail naar info@praktijkvitanova.nl of bel of app naar 06-20459669