23
mei.

Open Your Heart day

Open your Heart day
Een dag vol liefde voor jezelf!

Wat zou er veranderen als jij écht naar je hart zou luisteren? Misschien zorg je wel beter voor jezelf, of denk je anders over jezelf of zou je zelfs andere keuzes maken in het leven. Hoe zou jij je voelen als jij weer liefde zou voelen voor jezelf en zou luisteren naar jouw behoeften.

Ik geloof heel erg in de kracht van het hart en haar helende vermogen. En om die reden heb ik deze prachtige dag ontwikkeld. Een dag waarin jij jezelf laat omringen door liefde en dan met name de liefde voor jezelf. Je maakt een diepe verbinding met jouw hart en mag luisteren wat jouw hart jou te vertellen heeft. Welke stappen je mag gaan maken en waar je afscheid van mag nemen.

Op deze dag begeleid ik jou op 2 manieren op een magische hartenreis. We starten de dag met een cacaoceremonie waarbij je jouw hart alvast mag openen. We drinken gezamenlijk een kopje cacao en er is veel ruimte voor verbinding met jezelf en met de groep. Het allerbelangrijkste vind ik dat jij je veilig voelt en zo veel mogelijk uit deze dag kan halen.

Cacao is een krachtig plantmedicijn dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor haar helende en spirituele eigenschappen. Cacao helpt je bewustzijn te vergroten, je hart te openen en jezelf op een dieper niveau te verbinden met jezelf.

We vervolgen de dag met “The Heart Ritual®”. Je ontvangt van mij een keramieken hart dat symbool staat voor jouw eigen hart.  Tijdens The Golden heart Journey begeleid ik je op een magische hartenreis: je gaat een uniek ritueel “The Heart Ritual®” ervaren en belichamen. Je duikt zachtjes in jouw hart en komt met hernieuwde kracht en inzichten weer naar buiten.

Je zult zowel de kleine als de grote impact volle gebeurtenissen in jouw leven tegenkomen, doorvoelen en een plek geven. Volgens oud Kintsugi gebruik ga jij jouw scherven van jouw leven omzetten in goud waardoor je ze een plek kunt geven en door kunt met je leven.

Door de diepe verbinding met jouw hart, zul je eindelijk de fluisteringen van jouw hart horen waardoor je pijn en blokkades die nog in jou leven laat verzachten.

Wat kun je verwachten?

♥ Een kleine veilige groep met gelijkgestemde vrouwen en een fijne ruimte waar we niet gestoord worden.

♥ Een hapje en een drankje waardoor de hele dag geheel verzorgd is.

♥ Een cacaoceremonie waarmee je op een hele zachte en liefdevolle manier uitgenodigd wordt om je hart te openen.

♥ Je ontvangt een keramieken hart van “The Heart Ritual®” die we tijdens de ceremonie gaan breken en volgens Kintsugi gebruik gaan lijmen met gouden lijm.

♥ Meer contact met jezelf. Je voelt je krachtiger en tegelijkertijd verzachten. Je krijgt antwoorden op jouw levensvragen zodat je meer kan gaan leven vanuit jouw gevoel en intuïtie.

♥ Een dag met alle aandacht van jou voor jou. Hoe lang is dat geleden?

Open Your Heart day wordt gehouden op donderdag 23 mei van 9.30 uur tot 14.30 uur.

Adres:
’t Geldrops Kwartier
Rederijkerstraat 6
5663 EB Geldrop

“Your Heart Knows the Way.
Run in that Direction”

Investering:

Ik werk met een kleine veilige groep van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers, zodat ik iedereen de juiste aandacht kan geven. Jouw investering voor deze dag is €99,- en is inclusief Ceremoniële cacoa, een lichte lunch en een keramieken hart van Open Your Heart Studio’s.