Jij bent (n)iets waard!

Wat doe jij als je jezelf weer eens helemaal de grond in boort? Je jezelf wijsmaakt dat je niets waard bent en dat niemand op jou zit te wachten? Je voor de zoveelste keer hoort van jezelf dat je er niet mag zijn en je niet goed genoeg bent?

Wat als je op zou staan en ging luisteren naar wat echt belangrijk is voor jou? Je zou gaan gedragen en handelen naar je echte verlangens. Leert wat je hart je ingeeft. Jezelf niet meer kwellen door de saboterende gedachten die jou al het geluk proberen te ontnemen.

Eten wat jij lekker vindt, aantrekken wat je mooi vindt en je gedragen zoals jij je het prettigst voelt zonder jezelf te kwellen met de gedachten wat anderen er wel niet van zullen denken.

Als het een ander aangaat grijpen we in en vinden we het gedrag niet normaal, maar als het onszelf betreft gaan we gebukt en laten we het maar gewoon gebeuren.

Wist je dat bij mensen met eetproblemen 90% van de dingen die je tegen jezelf zegt negatief is? Door deze gedachten steeds maar weer te geloven en hier naar te luisteren, houd je ze in stand.

Als je jezelf weer leert waarderen en accepteren zoals je werkelijk bent, krijg je de controle over je leven terug. Tijdens de trajecten die ik aanbied komt dit onderwerp aan bod. Jij bent echt niet de enige die hier tegenaan loopt.

Wil je meer weten, neem gerust eens contact op. Geloof me, ook jij mag er zijn!!!

Eetbuicoach
Mariëlle Keijzers
06-20459669 (bel of app)
info@praktijkvitanova.nl

Write a comment