Angela

Met deze begeleiding ga ik bereiken wat ik wil bereiken!

Met deze begeleiding ga ik bereiken wat ik wil bereiken!

Lijnen hoe gaan we dit doen?? Die vraag had ik in mijn hoofd. Ik ben een vrouw van 35, kan niet sporten ivm lichamelijke klachten. Mijn gewicht eraf gebeurde niet. Door de jaren al van alles geprobeerd. Dit kennen we allemaal. Zo kwam ik in contact met Mariëlle. Zij wilde mij wel gaan begeleiden/helpen. Het doen moest ik zelf. Op 13-09-2013 hadden wij onze eerste afspraak. Mariëlle kwam en heeft bij mij allerlei metingen gedaan. Ik moest op de weegschaal pff… (dit wordt in de tijd dat je bezig bent wel steeds leuker). Kreeg van haar een voedingsdagboek dat ik een week bij moest houden. Zo kon zij ermee aan de gang om te kijken wat ik mocht eten.

De week erop kwam ze terug met een lijst wat ik moet eten op een dag. Ik en mijn omgeving stonden hiervan te kijken. Dat ik zoveel mocht eten op een dag. Ik moest dus ook meer en verantwoord gaan eten. Ben hier toen meteen mee begonnen en dit voelde goed. Ik at meer en bewuster en hoefde geen honger te lijden. Merkte al snel dat je met meer en gezond eten, dus ook af kon vallen. Ondanks ik dus niet echt sport. Laat wel twee maal per dag de hond uit en ga een keer per week een half uurtje zwemmen. Dit komt allemaal wel door de super begeleiding van Mariëlle.

Ik ben er nog lang niet, maar ga hier echt mee door. Door Mariëlle heb ik geleerd hoe ik goed en bewust moet eten. Wat goed en fout is. Hoeveel ik moet hebben op een dag en dat ik geen honger hoef te hebben. Zij heeft mij echt geholpen om mijn verdere leven hierop aan te passen. Om gezond en bewust te gaan leven. Ik ben mezelf hierdoor prettiger gaan voelen in mijn eigen lijf. Dat ik dus echt gewicht kan verliezen door op een normale manier te eten. Ben nu in totaal 8,2 kilo kwijt dit komt door de goede begeleiding en motivatie van Mariëlle.

Super Mariëlle. Ik ga zo door met de begeleiding van Mariëlle en ga ik bereiken wat ik wil bereiken. Mijn levensstijl is veranderd en dit gaat zo blijven. Ik ga op deze manier verder. Als mensen nu aan mij vragen wat heb jij gedaan, dan raad ik ze aan om naar Mariëlle te gaan. Zij staat er achter wat ze doet en geeft jou goed advies om dit zelf te gaan doen. Want het doen dat moeten wij toch zelf. Maar op de manier hoe Mariëlle het jou leert werkt!

Angela