Anouk

Ik ben me er er gewoon super goed door gaan voelen! .....>>

Ik ben me er gewoon super goed door gaan voelen!

Op een dag heb ik de hele website van Compliment Voedingsadvies doorgespit en ik werd er heel enthousiast van! En na mijn traject ben ik dat nog steeds, want het voldeed boven verwachting! Het welbekende “jo-jo effect” was ook op mij van toepassing en dat wilde ik niet meer. Ik heb contact gezocht met Mariëlle in de hoop op deze manier een blijvend resultaat te houden.

Zelf was ik toen al vijf kilo kwijtgeraakt met “normaal eten” dacht ik zelf. Omdat het niet zo snel ging ben ik op een gegeven moment nog minder gaan eten. Dit was voor mij niet heel lang vol te houden. Ik hield een calorieënteller bij en zo plande ik ook altijd voor ’s avonds nog wat zoute stengels in. Omdat ik het ’s avonds het moeilijkst vond om niets meer te kunnen eten. Ik dacht dat zoute stengels beter zijn dan chips :-).

Nadat ik advies heb gekregen van Mariëlle bleek dat ik juist meer mocht gaan eten. Mariëlle heeft mij weer geleerd wat “normaal” eten eigenlijk is. Ik kreeg een schema waarop precies staat wat ik mag eten op een dag en hoeveel. De dingen die ik nu eet geven langer een verzadigd gevoel. Ik hoef dus absoluut geen honger te hebben met drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes. ’s Avonds kan ik dus ook nog lekker wat “snacken” bij de tv.

Ik geniet van alles wat ik eet. Ik vind het zelfs weer leuk om te koken! Ik heb veel makkelijke en lekkere recepten gekregen waar ik geen uren voor in de keuken hoef te staan. Ik had niet gedacht dat het ooit mogelijk zou zijn, maar Mariëlle’s woorden zijn uitgekomen. Ik ben niet meer de hele dag met eten bezig in mijn hoofd!

Mariëlle heeft mij ook geleerd hoe ik met moeilijke momenten en verleidingen om kan gaan. Dat is de reden waardoor het toch steeds weer mis ging uiteindelijk. Het fijne is ook gewoon dat je niet aan het lijnen bent, maar dat je je eetpatroon blijvend veranderd. Het cijfertje op de weegschaal is ook niet eens meer het allerbelangrijkste: ik ben me er gewoon super goed door gaan voelen!!

Wat mij betreft is dit de enige manier om blijvend gewicht te verliezen! Ik zou het iedereen aan willen raden en dat doe ik dus ook! ?

Anouk